Претпоставката е мајка на сите Fuck – Ups (Проверено)

Неодамна го направив краткото видео подолу за да те потсетам за нешто кое што сите често го забораваме.
Тоа што ние го знаеме за…. како проблемот на потенцијалниот клиент ќе биде решен со продуктот/услугата што ја нудиме, не значи дека и клиентот по автоматизам го знае. Кое е твоето размислување?

 

 

Доколку работиш продажба, маркетинг или пак имаш свој бизнис можеби ќе те интересира и овој мини туторијал:
(click на линкот)

 

 

 

Кое е твоето мислење?