45 Минути Маркетинг за….

тебе и за нас 🙂

Со Нед започнавме online дружење со цел да споделиме она што кај нас функционира професионални приватно на темите:

– Маркетинг

– Психологија

– Продажба

– Бизнис/Претприемништво

– Заработка, Пари

– Лична Надоградба

– Mindset (Или како што јас сакам да го преведам ова: Матрица на размислување)

и тн.

Во првите 40на минути правиме мал осврт на што ќе се случува во иднина.

Ако ти се здосадија сите голи задници на твојот Home feed на Facebook и ти е доста од труењето на медиумите дека животот е многу тежок, инвестициите само што не пристигнале + дека Армагедонот е многу близу… придружи ни се.

Enjoy!

Кое е твоето мислење?